לאחר ניתוח עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/06/2010 | 23:20 | מאת: IB

דוקטור שלום, אני בת 26 ולפני 8 שנים עברתי ניתוח לתיקון עקמת. לאחר הניתוח העקמת ירדה מ55 מעלות ל26 מעלות. שאלותיי הן: 1.כל כמה זמן עליי להיות במעקב? כשנתיים לאחר הניתוח הייתי במעקב של מרפאת חוץ באסף הרופא אך כיום אינני מתגוררת באיזור המרכז, ואין לי אפשרות לקבל לשם הפניה.לפני שנה הלכתי לאורטופד של קופ"ח עם צילום עדכני. הוא הסתכל בצילום והתרשם מהניתוח אך אין לו דרך לדעת מה היה המצב ההתחלתיואם חל שינוי. 2.האם קיים סיכוי(גם אם קטן) שהעקמת תחמיר עם השנים? האם הרגלים רעים כגון ישיבה לא נכונה יכולים להזיק או מאמץ לגב כגון הריון או הרמת משאות. תודה רבה!

1 אחת לשנתיים לערך 2קיים סיכוי שקשה לאמוד אותו, אין קשר ל "הרגלים רעים".

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה