שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/05/2010 | 13:23 | מאת: רפאל

שלום ד"ר מרום , מה שלומך? מקווה שאתה זוכר אותי שמי רפאל כהן (תסמונת טורט) אני שנה וחצי אחרי ניתוח גב שאתה וד"ר חנני ערכתם בשנית. שאלתי מתייחסת לנושא פעילות גופנית שאני מאוד רוצה לקיים על בסיס קבוע-כפיפות בטן,הליכות,ריצות ומשקולות.האם זה מומלץ? יש לי קצת כאבי גב קלים בעיקר בבוקר. אני ממתין לתשובה ממך תודה רבה, כהן רפאל

שלום רפי, שמחתי לשמוע ממך ושאתה חש בטוב. אפשר להתחיל כמובן בביצוע ספורט כפי שציינת, להתחיל מבוקר ובעומס קל, ולהיות ערני לשינויים. כאבי גב קלים בבוקר הם ממצא שכיח גם לאנשים שלא עברו ניתוח גב....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה