MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/04/2010 | 10:10 | מאת: מויש

שלום ברצוני לקבל תרגום לשפה קלה יותר לבדיקה שעברתי אין עדות לתמט או תזוזה. תעלה ספינלית ברוחב תקין. מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי ועל השורש משמאל. :L3-L4 בגובה מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי ועל השורש מימין. :L4-L5 בגובה מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. :L5-S1 בגובה חוט השדרה בסיומת תקינה. אותות תקינים ממח עצם חולייתי.

בגבהים 3-4, 4-5, ובגובה חתתיו יש בליטה של הדיסק שגורמת ללחץ על חוט השדרה זהו תרגום פשטני ואין לו משמעות ללא קורלציה לבדיקה קלינית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה