בלט דיסק דיפוזי וממצא ליטי בסקרום

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/09/2008 | 14:56 | מאת: אורלי

שלום אני בת 42 , בבדיקת סיטי נמצא כי L2-L3 קיים בלט דיסק דיפוזי מינימלי מצר מעט פורמינה מימין ו L3-L4 בלט דיסק דיפוזי מינימלי. תעלה ונאורופורמינות ללא היצרות סיכום הסיטי מראה: ממצא ליטי בסקרום מימין אספקט קידמי עליון בגודל 8 מ"מ. נשלחתי לעשות בירור עם מיפוי עצמות. מהי האבחנה?? ומדוע אני חשה הקרנה לרגל שמאל מלווה בכאבים עזים מתחת לירך שמאל קרוב לקרסול דומה לדקירות ועקצוצים מזיקים שאף מעירים אותי מכאב גם בלילה בעת השינה. מודה לך על תשובתך והצעה לטיפול. אורלי

מצטער , אך זה איננו QUIZ ששואלים אותי מהי האבחנה על סמך ציטוט ממצאים. לשם תשובה מקצועית תזדקקי לבדיקה ומעבר על ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה