כאבי צואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/10/2009 | 13:12 | מאת: פנינה

שלום דר' מרום. הייתי במשרדך ב-25.10 בבוקר. בבדיקת MRI הממצאים מראים על בעיה בחוליות הצואר בצד שמאל בעוד אני סובלת "נורא" מכאבים בצד ימין בצוארי. היפנת אותי למרפאת כאב (נקבע לי תור לינואר..) למרות שביקשת לראותי בעוד חודש וחצי לאחר טיפול במרפאת כאב.יצאתי ממשרדך מבולבלת ונסערת מאחר ושללת ניתוח בניגוד להמלצת דר' רנד שהיפנה אותי אליך. אני מלאת כבוד הראוי לשני רופאים מכובדים אך איני יודעת מה בדיוק הדבר הנכון לעשות. מאוד הייתי רוצה פגישה נוספת/חוו"ד נוספת יש לי פחד נורא מזריקות ואיני בטוחה אם אני אוכל לסבול טיפול כזה. תודה להתייחסותך

אין שום בעיה, ניתן לקבוע תור חדש למרפאות החוץ ברמב"ם אשמח להסביר שוב את שיקולי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה