תוצאות בדיקת MRI עמ"ש מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/09/2009 | 13:49 | מאת: שולמית

שלום, אני בת 52 ומזה כ3 שנים סובלת מכאבים בגב התחתון עם הקרנה לרגל שמאל, לרוב מורגש לאחר ישיבה ממושכת. לאחרונה עשיתי בדיקת MRI ואשמח לדעת מה משמעות הממצאין והטיפול המקובל. התוצאות- 1.ספונדילוליסטזיס מינימלית קדמית על רקע ניווני בL4-L5 עם היצרות ספינלית קלה בגובה זה. 2. בלט אנולוס פורמינלי ב L5-S1 משמאל עם לחץ קל על שורש L5 בפורמינה. 3. לציין צ'יסטה בתוך השק הדורלי בגובה חוליה סקראלית שנייה. תודה.

הממצאים מראים על דיסק שיתכן ולוחץ במידה כזו או אחרת על עצב במוצאו ציסטה= תהליך בתוך החוט לטיפול= התיעצות פורמלית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה