ניתוח סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/08/2009 | 20:40 | מאת: מישהי

ד"ר ליאור, שלום עברתי ניתוח גב לאורך כמעט כל עמוד השדרה של סקוליוזיס- הכנסת עמודי פלטינות. הניתוח התבצע לפני 7 שנים. אחרי הניתוח אמרו לי שאפשר בעתיד להוציא את הפלטינות. אני רוצה לדעת אחרי כמה שנים ניתן להוציא אותן והאם זה בכלל כדאי..שהעקמת לא תתפתח שוב... אני יודעת שזה באמת יעזור אם היית רואה צילומים של הגב שלי, אבל אני שואלת באופן כללי על סוג ניתוח זה.

באופן עקרוני, לא מומלץ לבצע ניתוח הוצאת מתכות לאחר ניתוח תיקון עקמת אלא עם יש לכך סיבה מספיק טובה.

08/08/2009 | 22:58 | מאת: מישהי

אפשר לשאול למה לא מומלץ?

04/11/2012 | 19:18 | מאת: מרים

האם אחרי ניתוח לתיקון הסקוליאוזיס בגיל 12 נפסקת הגדילה לגובה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה