אפידורל במרפאת כאב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/08/2008 | 17:06 | מאת: רונית

שלום. אמא חזרה מאורטופד עם הצרות בחוליות אל 4 5 בגב.. עם חוסר בסחוס. כיוון שהיא בת 80 הרופא חושש מניתוח והמליצ על זריקת אפידורל במרפאת כאב. לכמה זמן יכולה הזריקה להשפיע? והאם אין שום דרך טיפול בכדורים למניעת הזריקה?? והאם האפידורל מומלץ בגילה?? תודה מראש

השפעת הזריקה מטווח של יום עד מספר חודשים. אני מבין מה הכוונה "כדורים למניעת הזריקה" אין מגבלת גיל לזריקה אפידורלית

03/08/2008 | 22:34 | מאת: רונית

כוונת שאלתי היא- האם יש כדורי הרגעה נגד הכאבים...שניתן לקבל אצל רופא משפחה או אורטופד ולמנוע את הצורך באפידורל שיש בו סיכון. בינתיים אמי לא קבלה כדורים נגד הכאבים ברגליים ובגב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה