עצירת גדילה עקב ניתוח סקוליוזיס? נ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/08/2008 | 02:35 | מאת: סיון

שלום רב! פעם בגיל 12 עברתי ניתוח בגב עקב עקמת בו הוכנסו לי פלטינות מאז הניתוח נשארתי כמעט אותו דבר ללא צמיחה לגובה יש לציין שמחזור קיבלתי שנה לאחר הניתוח בערך . הניתוח היה לפני כ 16 שנה בערך(גובה 150 כיום), מאוד נמוכה נשארתי , בגיל 16 חזרתי לרופא האורטופד המנתח נשלחתי לבצע צילום כף יד ולאחר מכן חזרתי אליו עם הצילום ואמר שיש אופציה לקבלת הורמונים לגדילה אך להמנע מזה עקב תופעות לוואי ובכך הנושא הורד מהפרק. מאוד מתוסכלת , האם ישנה כאן רשלנות רפואית ? האם אפשר עפ' הצילום שברשותי להעריך את גובהי הסופי שאמור היה להיות ? צילומים לפני הניתוח הושמדו לאחר בירור שעשיתי בגלל שעברו 10 שנים יש לי צילומים לאחר ניתוח לא זוכרת גם מאיזה שנים , שמור לי הצילו םשל כף היד . איך אוכל לברר . האם יכולה לתבוע ? מאוד מתוסכלת וסובלת .האם נעצרה לי אכן הגדילה עקב הניתוח, ?לאיזה סוג רופא אני אמורה לפנות אם כן לבירורים ? בתודה סיון.

לגבי רשלנות רפואית- להתיעץ עם עורך דין, הפורום עוסק במתן תשובות רפואיות ולא משפטיות. בביצוע ניתוח סקוליוזיס טרם סיום הצמיחה ישנה כמעט תמיד פגיעה בגדילה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה