ציסטא טרלוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/09/2014 | 15:13 | מאת: פאליק גילה

שלום שמי גילה ואני חולת CML שמקבלת כימוטרפיהמיומית בשם גליבק 400מג, אני כבר כחודש סובלת מכאבים קשים בעמוד השירה התחתון, ביצעתי CT והתוצאות הם: שינווים דיסקופטים עם בקע דיסק גדול אחורי ואינטרה פורמינלי ימני בגובה L4-L5 נגע ליטי אקספנסילי בסקרוםעם ציסטא בגודל 4.2*2.4 ס"מ, מה זה? האם זה מסוכן? האם כל השינויים אללו נובעים מכימוטרפיה, האם אתה מטפל בממצא כזה? האם תוכל להפנות אותי למומחה בנדון? אשמח לקבל את תשלובתך,

שלום, הממצא הדיסקלי אינו קשור ל CML הציסטה- יש לבדוק בהקדם ביעוץ פורנמלי עם מנתח עמו"ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה