בלט דיסק בהריון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/10/2013 | 09:56 | מאת: שרית

שלום, אני בת 35 בהריון שלישי שבוע 23, מעולם לא סבלתי מהגב עד כה, אך אני סוחבת איתי עודף משקל גדול. מתחילת ההריון כאבים בעיקר ברגל שמאל עם נימול קל. בעשרה ימים האחרונים כאבי גב כאשר השיא הגיע ביום שלישי האחרון עם כאבים עזים ונימול ברגליים ברמה שמפריעה לתפקוד, קושי לשבת ולקושי לבצע פעולות בסיסיות. רופא הנשים חושד שמדובר בבלט בדיסק אולם המלצתו לטיפול היא להמתין עד לאחר הלידה. מה אפשר לעשות?

שלום, אם הכאבים בלתי נסבלים, להתייעץ עם מנתח עמו"ש - תתכן בדיקת MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה