כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/09/2013 | 16:24 | מאת: רבקה

בת 67 בעברי החלפת 2 מפרקי ירך. מזה כחודש כאבים בצוואר מקרינים לכיוון שכמה ימנית, ללא הגבלה בתנועה. ללא הטבה עם תרופות אנטי דלקטיות, או טיפולים אלטרנטיבים. בתשובה של צילום עמ"ש צוארי 2 מבטים, "דיסקופטיה וספונדילופטיה לכל אורך עמ"ש צוארי, הכי קשה בגובה C5-6 " מה הפירוש ומה הפיתרון? יש לי תור לפיזיוטרפיה בעוד שבועיים. תודה וחג שמח על התייחסותך.

שלום, יש לבצע בדיקות הדמייה נוספות: CT\MRI ולהתיעץ עם מומחה עמו"ש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה