נזק בעקבות ניתוח באיזורים L5 S1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/03/2013 | 18:35 | מאת: מירב קריוק

ערב טוב,לפני כ10שנים אימי עברה ניתוח ראשון באזור הנ"ל ומאז עקב כאבים שלא פסקו עוד מס ניתוחים באותו מקום,במהלך כל השנים חיה על מורפיום וגראס רפואי ולא יכולה לשאת את הכאב, בין היתר עברה הזרכות חומרים ,אלקטרודות ,טיפולים פרהרפואיים שונים,ובכל אלה לא נמצא מזור לכאבה ולא פיתרון וכמוכן לא נימצא רופא שיודע לומר איפה ואיך ניתן ליפתור את הבעיה ליפני מס ימים היתה תחושה של פיק באזור המדובר ומאז עוד החמרה בלתי נסבלת איננו יודעים כבר מה לעשות האים יש עוד כיוון אליו נוכל ליפנות? אודה על תשובה בנושא.

מירב שלום, בבעיות מסוג זה מטפלים במרפאות הכאב בלבד.

17/03/2013 | 22:54 | מאת: מירב קריוק

ד"ר ליאור מרום שלום, ראשית, תודה רבה על תגובתך המהירה. בפניתי לא ציינתי שאימי טופלה מספר פעמים במרפאת כאב,ולמרות זאת היא סובלת מאוד מכאבים שמרתקים אותה למיטה. האם בימינו עם כל הקידמה הרפואית לא ניתן לעזור לה בצורה כל שהיא. מדובר באישה בת 58 שסובלת מאוד. תודה, מירב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה