החמרה בכאבי גב וצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/02/2013 | 08:48 | מאת: מבולבלת

ד"ר מרום שלום, אני סובלת מסיפור של שני בלטי דיסק בגב התחתון - L4-5 וL5-S1. לאחר תאונת דרכים הייתה החמרה חמורה בכאבים שגרמה לגרירת רגל. לאחר טיפול נוירולוגי, פיזיותרפיה, הידרותרפיה וטיפול ממוקד כאב חזרתי לעצמי אחרי שנה וחצי. לאחר התאונה גילו גם בלטי דיסק בשתי חוליות בצוואר, והייתה חולשה ממשית ביד ימין וזרמי כאב. כיום, כמה חודשים אחרי שהצלחתי להתמודד ולהתאושש מכל עניין התאונה, יש החמרה רצינית בכאבים בלי טריגר נראה לעין. יש נימול ברגל ימין, חולשה ביד ימין ומה שהכי מפחיד אותי - אתמול התחיל לי נימול גם בכף רגל שמאל. בנוסף, חוששת מעניין של אי שליטה על סוגרים - כי נראה לי שזה מה שקרה לי הלילה וזה בהחלט מפחיד אותי. לצערי, עד שמצאתי תור דרך המושלם אצל מומחה עמוד שדרה יש עוד שבועיים בערך. האם נראה לך שאני צריכה לפנות למיון? מה אפשר לעשות עד התור לרופא? חשוב לי לציין שבינתיים אני מטופלת במשככי כאבים חזקים בהנחיית רופאת המשפחה תודה

למבולבלת, אם יש חשד לאי שליטה על סוגרים, מומלץ מאוד להבדק במהירות על ידי רופא

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה