אמא מודאגת מס' טלפון 0506-241446

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/02/2013 | 09:29 | מאת: רונית

לבתי בת ה-13 גילו עכשיו עקמת (סקוליויזס) גבית לימין ב-40 מעלות ועקומה מתנית לשמאל ב- 24 מעלות. יש לי רק עוד חודש תור למרפאה בבית חולים. ואני לא יודעת מה זה אומר, האם זה חמור והיא תצטרך ניתוח, או ע"י שחיה והתעמלות יכול לפתור את הבעיה. בקיצור אני מאוד מודאגת ורק בחודש מרץ יש לי תור למרפאות חוץ בבית חולים

שלום לרונית המודאגת אם את גרה באזור הצפון, אם את מעונינת בהבהרות,תכלי לפגוש אותי במסגרת פרטית, גם לי אין תורים במכבי\כללית מושלם לטווח של פחות מחודש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה