פריצת דיסק מרכזית c5-c6 ובלטי דיסק בc2-3 c3-4 c5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

19/11/2012 | 16:39 | מאת: אלי

שלום ד"ר יש לי פריצת דיסק מרכזית עם לחץ קשה על חוט השדרה ומיאלופתיה וסירינגס (ע"פ mri) מלווה בכאבים לאורך יד ימין מהכתף והשכמה ועד הזרוע, סובל מזרמים בידיים וברגליים ובאיבר המין והרדמות קלה בשתי האצבעות הזרת והקמיצה, כל זאת בסבל של כבר 5 שנים בהתקפים חוזרים חלילה. בהגיעי למילואים בצו 8 הצגתי בפני רופא צבאי מכתב מרופא עמוד שידרה מביה"ח שלא מאשר לי לעסוק בתפקידי הצבאי כנהג רכב כבד והרופא הצבאי לא התייחס!!! לממצאים ולכל המכתבים שלי מהנוירולוגים והאורטופדים וכו' מה דעתך ד"ר ומה עלי לעשות.

אלי שלום, הפורום הזה הוא פורום לנושאים רפואיים ולא לקובלנות ועצות משפטיות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה