כאבים עזים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/01/2009 | 21:26 | מאת: דנה

אני בת 29 ברקע לופוס ו תת פעילות של בלוטת התריס . לופוס כעת ללא ארטיטיס , נוטלת פלקאווניל 400 מ"ג לפני כחודש וחצי החלו קפיצות בלחי שמאל ועקצוצים וכאבי ראש עזים מאוד, ובנוסף הרגשת נימול וחולשה ברגל שמאל לאור המצב ביצעתי emg ונמצא מויפתיה באצבעות 3 ו4 וחולשה, וכאבים עזים באצבעות. ביצעתי mri מוח לאור הכאבים התגלה ממצא ונוס אנגיומה במוח הקטן בצרבלום משמאל, לדעת הנירוכירוג תקין,הנירוכירוג שלח אותי שוב mri עמ"ש תעלה וצוואר. אני סובלת מכאבים בעמוד השדרה ללא הפוגה אני כבר מייחלת לקץ שאתעורר בבוקר ולא אסבול יותר. הנירוכירוג סבור שאני סובלת מ מיאלומציה צווארית. בבדיקה הכללית גופנית נמצא דיסאסטזיה בפיזור v2 v3 משמאל ללא סימנים מיאלופטים ללא חוסר מוטורי. יש לציין שאני סובלת מהפרעות זיכרון וחולשה בעת החזקת חפצים. אשמח אם תוכל להסביר לי את התופעות לפני ביצוע mri והאם יש חשד a.l.s. ? או לכיוונים אחרים , אני על סף יאוש אני מתגלגלת בין רופאים כדי למצוא את מנוח לסבל .היום ביצעתי כבר mri מחכה לפענוח כל כך למצוא את הבעיה. תודה על תשובתך.

בעיתך נשמעת סבוכה, אך לצערי בעיות מסוג לא ניתנות לפתרון ביעוץ וירטואלי באינטרנט אין אפשרות "להסביר תופעות" מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה