בלט דיסק עם לחץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/09/2012 | 16:37 | מאת: צנחן

דר שלום אני נכה צהל וסובל שנים מבלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי ועל השורש משמאל . בלט הדיסק הוא ל4-ל5 השאלה שלי היא האם יכול להיות שבלטי דיסק אלה משתקים אותי אני כבר 3 שנים מרותק לכיסא גלגלים לסרוגין וזה מגביל אותי מאוד .בגלל מצב זה אני לא יכול לעבוד 4 שנים יש לי ימים שאני לא יכול לקום מהמיטה . מה עושים למה אף אחד לא מוכן לנתח אותי כולם משיכים אותי לפסיכיטאר

שלום לצנחן, אם אף אחד לא מוכן לנתח אותך כנראה שזה לא לא הגורם לבעיה שלך...

08/09/2012 | 20:27 | מאת: צנחן

אולי תנסה לעזור לי במקום להיות הליצן של החצר . אני שואל שאלה רצינית על שיתוק ואתה מבלבל לי תמוח נו באמת .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה