כאבים בצואר וכאבים ביד שמאל.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

13/08/2012 | 20:34 | מאת: בלה

אני בת 64 לאחרונה סובלת מכאבים בצואר וכאבים ביד שמאל. בבירור ctלעמוד שדרה צוארי מודגם: c2-3 מודגם בןט דיסק קל מרכזי לא משמעותי. c3-4 מודגם זיז גרמי אחורי וימני. בלט דיסק הקפי הנושק לחוט. c4-5 מודגמים זיזים גרמים אחורים הלוחצים מעט את החוט. c5-6 מודגמים זיזים גרמים אחורים וימנים הגורמים לחץ על החוט, היצרות הפורמינה מימין. c6-7 אין עדות לבלט דיסק. c7-d1 ללא בלט דיסק. תעלה הגרמית שמורה. ללא הרס גרמי למעט שינויים ניווניים. מבקשת לדעת מה ניתן לעשות בכדי להקל על הכאבים חוץ מאשר לקחת כדורים נגד כאבים. אודה על תשובתך המהירה.

בלה שלום, אשמח לנסות לעזור לאחר שאבדוק אותך ואת ההדמיה, יתכן ודרושות בדיקות נוספות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה