arthritis

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/08/2012 | 02:51 | מאת: A

שלום וברכה, אני בת 25 , אמא לשני זאטוטים מתוקים ומורה לכיתה א'. ב3 שנים האחרונות, מאז ההיריון הראשון שלי התחלתי לסבול מכאבי גב וצאור. לכתחילה לא יחסתי להם חשיבות והאשמתי את ההיריון, אחרי לידה, הנקה וכו'. לאחרונה כשהכאבים נהפכו בלתי נסבלים פניתי לאורתופד שאחרי בדיקות מקיפות, שלח אותי לבדיקות דם,וMRI שעשיתי בשבוע שעבר. הרופא התקשר אלי עם תוצאות לא כ"כ נחמדות בלשון המעטה: 1. Small Disc petrosion in lower back 2. Arthritic changes in neck and back 3. High Inflamation and Arthritic factor in blood Diangnosis: Arthritis, Scoliosis and Hypermobility איני גרה בארץ ורציתי לדעת את חוות דעתך וכמו כן לשאול: 1. ממה אתה חושב נגרמו בעיות אלו? 2. מה אופן הטיפול הבטוח ביותר כדי להבטיח לי חיים של אישה צעירה בגילי? אשמח מאד לשמוע ממך בקרוב, בהכרת טובה רבה, ע.ב. --

שלום, אין אפשרות להיות "רופא וירטואלי " ברפואה, ובוודאי לא למה שאת מתארת. אם את לא גרה במקום שכוח אל, תפני באופן רציני למנתח עמוד שדרה והתיעצי עמו

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה