פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/06/2012 | 15:04 | מאת: א

שלום דוקטור אני בן 18 וסובל כבר שנה מכאבים עקב פריצת דיסק L4-L5 לצד ימין שבעקבותיה יש לי גם עקמת לצד ימין (כל השרירים בצד ימין תפוסים). אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי עכשיו טיפול שאני לא כל כך יודע מהו כי אמרו שהו חדשני בפרוצדורה של שאיבת דיסק אבל זה לא בדיוק שאיבת דיסק אצל דוקטור ראובן גפשטיין הוא טוען שסיכויי ההצלחה הם 70%. האם אתה מכיר טיפול טיפול חדשני בפרוצדורה של שאיבה? האם אתה ממליץ לי לבצע שחייה עד הטיפול? רוב הרופאים שהלכתי אליהם (והלכתי להרבה) אמרו לי שאני מצד אחד לא בדרגה חומרה חמורה ולא קלה אלא בשטח האפור. האם יש לי סיכוי לצאת מזה בלי ניתוח? איך אני יוצא מזה דוקטור אני כבר לא יכול לסבול את הכאבים?

א שלום, נחמד לראות כמה אתה עדיין נאיבי. כמו שאותם רופאים שבדקו אותך חיוו דעה- כך גם אני צריך לבדוק כדי לחוות דעה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה