היצרות בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/05/2012 | 13:17 | מאת: סיגלית

שלום, אבי בן 67, הוא היה אדם פעיל מאוד גופנית, ב 5 שנים האחרונות החל לסבול מכאבי גו שהקרינו לאיזור הישבן, שכנראה הם נובעים מהיצרות בעמוד השדרה באיזור חוליות .בהתחלה הכאבים היו נסבלים, היו רק בצד אחד,ולרוב נפתרו כשהפסיק ללכת או לעמוד והתיישב. אך לאחרונה הכאבים החמירו ועברו לצד השני, מופיעים כמו דקירות חדות, לעיתים יש כאבים גם בזמן הישיבה, והגבלה נוראית בהליכה- הליכה רצופה ל 2-1- דקות בערך. אבי מפחד מניתוח ומחפש פתרונות חלופיים- הוא מנסה המון אופציות כדי לפתור את הבעיה- התעניין ב"מיטת היפוך" שאמורה לרווח את המרווח בן החוליות, ובהזרקת סטרואידים תחת CT, או אפידורל, ניסה טיפולי כירופרקטיקה, ודיקור .. אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לטיפולים אלו, ואם אינך ממלץ עליהם, אילו אופציות קיימות, תודה רבה על עזרתך סיגלית

סגלית שלום, הפורום לא נועד למטרות אלו, התיעצי בצורה פורמלית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה