בלטי דיסק הגבהים C3-7

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/05/2012 | 21:41 | מאת: פלג

אלו הן תוצאות בדיקת הCT שנעשתה לאבא שלי, הייתי רוצה מאוד לעזור לו מכיוון שהוא מאוד סובל במשך זמן רב, לא מסוגל כלל לשבת ומתפתל כל היום מכאבים. בגובה C3-C4 - קיימת היצרות דיסקאלית עם שינויים ארטרוטיים אונקוורטברליים קלים. רוחב תקין של תעלת השדרה והפורמינות. בלט דיסק אחורי מרכזי מעוגל בעומק 4.6 מ"מ עם לחץ מתון על קדמת השק התקאלי. בגובה C4-C5 - מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. בלט דיסק אחורי מרכזי מעוגל בעומק 5 מ"מ עם לחץ מתון על קדמת השק התקאלי. בגובה C5-C6- מבנה הגרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. בלט דיסק אחורי מרכזי וצדדי ימני בעומק 4.4 מ"מ עם לחץ מתון על קדמת השק התקאלי. בגובה C6-C7- מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. בלט דיסק אחורי מרכזי בעומק 5 מ"מ עם לחץ על קדמת השק התקאלי. אשמח מאוד אם תחזיר לי תשובה ותאמר לי מה ניתן לעשות כדי לעזור לאבי לחזור לעצמו ולהקל עליו מכיוון שאינו מסוגל להמשיך בעבודתו כמו שצריך וזקוק לטיפול אך לא ידוע איזה טיפול בדיוק. רב תודות

פלג שלום,[\הפורום לא מחליף רופא, בכדי שתעזור לאביך בצורה הכי יעילה- קח אותו לבדיקה!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה