ממצא בצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/05/2012 | 15:09 | מאת: מרי

שלום רב לפני כחודש הופניתי לMRI עמ"ש צווארי. בתשובה נכתב כי בגוף חולייה C7 ישנה האדרה (ברקע אני נותחתי בגולגולת עקב גרנולומה)שאלתי היא האם המנגיומה יכולה להיות בעצם חולייה ואם כן כיצד מטפלים? או שזו גרנולומה איזונופליק תודה על תשובתך המהירה

מרי שלום, המנגיומה מופיעה גם בחוליות, הטיפול הוא תלוי קליניקה לאחר בדיקתך בשילוב עם הדמייה. עקרונית -מכלום ועד ניתוח.

25/05/2012 | 06:32 | מאת: מרי

שלום רב , תודה על התייחסותך. אני מבקשת לדעת האם ניתן להבחין שזו המנגיומה בוודאות או האם ניתןלדעת (על רקע עברי) שזו גרנולומה איזונופליק? ומה עושים?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה