סטפן בן שושן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/05/2012 | 00:45 | מאת: נדב

שלום אני סובל מפריצות דיסק צוואריות ומותניות ניסיתי פיזיוטרפיה, כירופרקטיקה, דיקורים, שיאצו שום דבר לא עזר יש לי כאבים, הייתי אצל המנתחים הטובים (מירובסקי, קנולר) לא המליצו על ניתוח שאלתי היא כזו, לגבי הזריקות שנותן ד"ר סטפן בן שושן שנלקח דם מהגוף ומוזרק לדיסק הכואב? האם הדבר יכול לעזור, מסוכן? האם אתה ממליץ על כך ממטופים אחרים שראית שעברו את הטיפול תודה רבה, נדב

נדב שלום, לא מכיר את שיטת הטיפול הזו. גם אני מנתח עמוד שדרה,כפי שאתה כנראה מבין מהתוכן בפורום, ועוסק בניתוחים בלבד.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה