חיבור בחוליות צוואריות כתוצאה מפגיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/05/2012 | 12:16 | מאת: אמנון

דר' מרום שלום נחבלתי בנפילה על עמוד השדרה ובצילומים נמצא כי יש אי אסימטריות ב c1 וכמו כן חיבור בחוליות c2 c3 כרגע מטופל ע"י צווארון פילדלפיה אך נשקלה האפשרות לקבע ב-hallo. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת כללית לגבי אופי הפגיעה והדרך לטיפול למרות ולא ראית או בדקת אותי. תודתי נתונה לך מראש.

אמנון שלום, אין במקצוע שלי "חוות דעת כללית". הצעת טיפול נתנת לאחר אנמנזה, בדיקתך, ובחינת הצילומים. אין קיצורי דרך באינטרנט !

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה