,UMTU,

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/04/2012 | 15:52 | מאת: ציון

שלום רב, תוצאות MRI D1-2 של ע"ש צווארי מפורמן מגנום עד MRI להלן ממצאי בדיקת ללא גדוליניום במישורים שונים. ,GE ,STIR ,T2 , T1 הבדיקה בוצעה בשקלול סיבת הפניה: לשלול מיאלופתיה צווארית. ממצאים: המעבר הקרניו- צרוויקלי תקין. מודגמים מנח, מבנה ואותות תקינים של החוליות. שינויים ניוונים דיסקוגניים מלווים בשינויים ניוונים גרמיים בפאסטים ומפרקים אונקוורטברליים. .C5-6 עד C3-4 - מודגמת היצרות התעלה מ ללא לחץ על החוט. היצרות פורמינלית בינונית דו-צדדית, משמאל קשה יותר. :C6-7 בגובה תקין. C7 - החוט הפרוקסימלי ודיסטלית ל עם מיאלומלציה דיפוזית. C5-6 - קשה ב C3-4,C4-5 - לסיכום: היצרות התעלה קלה ב היצרויות פורמינליות כמתואר. האם יש צורך בניתוח?

ציון שלום, האם אתה באמת מצפה לקבל המלצה על ניתוח דרך אתר אינטרנט מבלי שנבדקת ???

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה