כאבי גב תחתון ספורטאי בן 14

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/04/2012 | 07:35 | מאת: סיגל

ד?ר ליאור מרום שלום, בני בן ה-14 שחקן כדורסל מקצועי. בחודשיים האחרונים מתלונן על כאבי גב תחתון המתגברים בעת מאמץ במשחק. מטופל בפיזיוטרפיה כבר חודש ימים, תרגילים לחיזוקי גב ושחיה. יש לציין שהילד בתת משקל, גובה170 משקל . על פי רנטגן וct הפיזיותרפיסטים טוען לספינה פיבידה אוקולה . האם הוא יוכל להמשיך לשחק ומתי יעברו לו הכאבים האלו??? האם אתה מומחה לבעיה, כלומר ילדים וספורט...וניתן להגיע אליך לייעוץ ? תודה

סיגל שלום, על מנת לענות לשאלותייך, בנך זקוק לבדיקות הדמיה כגון CT ומיפוי עצמות ועוד.. אכן זהו תחום עיסוקי.ניתן להגיע אלי ליעוץ במסגרת מרפאות חוץ רמב"ם, פרטי, מרפאת מכבי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה