ניתוח עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/03/2012 | 20:52 | מאת: אמיר

שלום רב, ברצוני לדעת מתי נאלצים לעבוד ניתוח קיבוע עמוד השדרה , והאם ניתוח של שחרור לחץ יכול לעזור במקום , כל זה אם ידוע שהדיסק בין חוליות L4 וL5 "הרוס" ושקיימת היצרות בתעלה 8.4 מ"מ ומה הסיכונים בשני הניתוחים . אשמח לקבל עזרתך

אמיר שלום, ניתוח קיבוע אינו מחליף ניתוח שחרור לחץ, ולהפך. לכל סוג ניתוח יש מטרה והתוויות מדויקות שלשמו הוא נדון עם המטופל. לכל אחד מסוגי הניתוחים יש מטרה, לעיתים יש לשלב בין סוגי הניתוחים. ליתר פרטים אצטרך לראות את בדיקות ההדמיה בעצמי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה