החלמה לאחר ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/02/2012 | 18:20 | מאת: טלי

שלום , לפני שבוע וחצי עברתי ניתוח צריבת 2 דיסקים בגב תחתון. כיוון שהבנתי שמדובר בניתוחו קטן המאפשר לחזור לשגרה מהר החלטתי עם הרופא שלי לעשות אותו. העניין הוא שאני כשבוע וחצי לאחר הניתוח ויש לי הקרנות לרגליים לאגן למפשעות ובנוסף אני לא מסוגלת עדיין לשבת יותר מחצי שעה או לעמוד זה מאוד מקשה עליי. הרופא שלי אמר שההחלמה לוקחת כ-3 שבועות האם זה נורמלי להרגיש כאבים ולהיות מוגבלת כך וכמה זמן לוקחת ההחלמה עד שאפשר לחזור לעבודה ולתפקד כרגיל תודה טלי

טלי שלום, עלייך להאמין לרופא שלך. אין לך ברירה אחרת כעת.... בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה