CT

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/01/2012 | 10:34 | מאת: אורטל

מבקשת הסבר לעש צווארי. C1-2 שינויים ניוונים בין הקשת הקדמית של הטלס לדנה C2-3 שינויים פסטריי מתונים משמאל C3-4 ארתרופתיה פסטרית ניכרת משמאל כולל הרחבת המרווח המפרקי ואירוזיות. מעט בצקת ברקמות המסמוכות. הצרות גרמית פורמינלית שמאלית. C4-5 שינויים פסטריים מתוני0 מימין.תעלת השדרה תגדר תקין. C5-6 שינויים ניווניים מתונים במרווח הדיסקלי עם זיזים גרמיים היפרטרופויים קטנים ובלט דיסק. נראית הצרות מתונה של השק התקאלי יותר משמאל. כמו כן הצרות פורמינלית בינונית משמאל. C6-7 זיזים גרמיים אחרויים מצרים במקצת את השק התקאלי. C7-D1 שינויים פסטריים מתונים מימין. אשמח לקבל תשובה ברורה ממך מה כל זה אומר והכי חשוב מה עושים

שלום אורטול, מדובר על שינויים ניוונים אשר חלקם גורמים להצרות של חוט השדרה. מה עושים?- מתיעצים עם מנתח עמוד שדרה ולא באינטרנט, כי דרך האינטרנט לא ניתן לבדוק !

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה