האם הבעיה היא בגב?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/01/2012 | 18:09 | מאת: גלי

שלום.בעלי בן 50 לאחרונה היו לו כאבים בחזה וקושי בנשימה.לאחר בבירור במיון עשו לו צילום בית החזה,אחורי-קדמי תאור הבדיקה והממצאים: ללא תסנין או גודש. מוקד סקלרוטי קטן בולט באספקת פארא-ורטברלי שמאלי בגובה 9T אוסטאופיט? אחר? לא הודגם בבירור בצילום מ-6.8.09 לשקילת המשך בירור. אפשר בבקשה הסבר ומה צריך לעשות? כי אני מבינה שזה לא שייך ללב. אבקש את תשובתך תודה גלי.

גלי שלום, הממצא לא קשור למה שאת מתארת, וככל הנראה זה ממצא לוואי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה