תופעות לוואי שאיבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/12/2011 | 18:51 | מאת: שנטל

שלום , אני בת 57 , עברתי ניתוח שאיבת דיסק ב7.11.11 . בימים הראשונים שלאחר הניתוח הכל היה תקין ... ולאחר מכן באו ההתפרצויות כאב שאני סובלת מהן עד היום (שעדין לא פגשתי את המנתח). אני סובלת כאבים כרוניים יש לי התפרצויות בלתי נסבלות כואב לי כשאני קמה כואב לי כשאני ישנה קשה לי נורא עם הכאבים המטורפים האלה אני פשוט לא יכולה לזוז ומרגישה כמו משותקת , כאבים שלעולם לא הרגשתי. האם הכאבים האלו יימשכו תמיד או שהם תופעות לוואי שלאחר הניתוח ? קשה לי נורא לתפקד, קשה לי לעמוד על הרגליים ,לבשל לעשות כביסה את כל הדברים המינימליים קשה לי מאוד מאוד! אני אשמח לתשובה מהירה המשך ערב טוב . שנטל

אני מניח שהמנתח שלך דבר אתך על כל התופעות, אחוזי הצלחה וכד' בפרוצדורה זו......

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה