כאבים לאחר ניתוח גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/12/2011 | 22:17 | מאת: שירה

שלום,אני בת 27 ולפני כ8 שנים עברתי ניתוח קיבוע וישור עקמת,לפני כשנתיים החלו כאבים קשים בגב התחתון והקרנה לרגל שמאל,מה שעוזר לי להפיג את הכאב זה מריחואנה,ניסיתי משככי כאבים,פיזוטרפיה וכו וזה הדבר היחיד שבאמת מקל עליי,ואני מוציאה על זה המון כסף,ניסיתי לקבל מרשם לקנאביס רפואי במרפאת כאב והם הציעו לי לקבל זריקה של סטרואידים,לא אכפת לי לנסות עוד שיטות ,העניין הוא שרציתי לדעת מהן תופעות הלוואי שיכולות להיגרם בגלל סטרואידים והאם זה מקובל ויש מקום שיכול לעזור לי עם הקנאביס כי זה מה שמציל אותי עם הסבל היומיומי? תודה ויום טוב

שירה שלום, עליך להפנות את השאלות הללו לפורום כאב או פרמקולוגיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה