כאבים לאחר צריבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/11/2011 | 12:01 | מאת: ג'ני

שלום רב, אני עברתי ניתוח צריבת דיסק לפני שבוע - ניאוקלאופלסטי - ללא הצלחה.בשל כאבים עזים שהרגשתי במהלך הניתוח הוחלט לא להמשיכו.הפעולה היחידה שהמנתח הצליח לבצע היא דקירה ראשונית של הדיסק.מאז אני שבוע מקבלת ארקוקסיה וחווה כאבים עזים באזור הישבן בצד השמאלי - כאילו יש שטף דם פנימי או בצקת.בעיקר כשאני מנסה לשכב או לשבת על הצד.הכאבים הללו לא היו לפני כן - האם זה משהו טבעי לחוות לאחר ניתוח כזה? תודה

ג'ני שלום, זה לא "משהו טבעי " לחוות כאב בצורה כפי שאת מתארת לאחר צריבת דיסק, ממליץ לפנות למנתח.

19/11/2011 | 09:24 | מאת: ג'ני

שלום שוב, תודה על התגובה בקשר לכאבים לאחר צריבת דיסק.רק שאלת הבהרה:לפנות למנתח כירורג או אותו מנתח אורטופד שעשה צריבת דיסק? תודה

14/10/2013 | 05:49 | מאת: ליאור מרום

שלום. מה שאתה מתאר לא אמור לקרות. פנה למנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה