כאב ברגל שמאל עקב קור

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

15/11/2011 | 15:01 | מאת: אביבה

שלום , בת 48, בריאה ועוסקת בפעילות גופנית. מזה 3 שנים יש לי כאב מטריד, עקב קור, ברגל שמאל מעל הברך ועד לכף הרגל. אינני סובלת מכאב גב בד"כ. הכאב מופיע רק בקור וחולף כשאני מחממת את הרגל. ct הראה : L4-L5 מודגם בקע דיסק אליפטי אחורי מרכזי ומעט שמאלי בעומק 4 מ"מ, עם לחץ מינורי על קדמת השק הטקאלי. L5-S1 מודגם בקע דיסק מסוייד אחורי מרכזי בעומק 7 מ"מ , עם לחץ על קדמת השק הטקאלי ואובליטרציה של השומן אפידורלי. אינני יודעת האם זה קשור, אך לפני 24 שנים קיבלתי דריקת אפידורל בלידה. ההרדמה הייתה ספינלית, עשו לי הזרקת דם, טיפול לחץ בחמצן וכמו כן הגעתי מספר חודשים לטיפולי tens . סבלתי רבות מכאב ראש וצוואר. למעשה עד היום , יש לי כאב בצוואר שנרגע כשאני עוברת למצב שכיבה (הבנתי שיש לי חור באחד מעטיפות חוט השדרה..) האם הממצאים מסבירים את הרגישות ברגל שמאל לקור ? מה עלי לעשות ? מה לגבי פעילות גופנית ? לתשובתך אודה

אביבה שלום, שאלותייך קשורות להצעות טיפול, שאותם לא ניתן לבצע מרחוק באמצעות מענה בפורום אינטרנט. ממליץ לך להפגש פורמלית עם מנתח עמו"ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה