עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/11/2011 | 13:03 | מאת: רותם

ביתי בת 23 עם עקמת של 45 מעלות ללא תלונות על כאבים.הרופאים שביקרתי אצלם טענו שאין הצדקה לניתוח מורכב שכזה שאיו העניין אסתטי בלבד.לי זה מאוד מפריע שכן יש לה ממש גיבנת .מה דעתך

רותם שלום, מבלי לראות צילומים ולבדוק אותה קשה לחוות דעה, אך עקרונית הם צודקים- אין התוויה לניתוח עקמת בגיל כזה, למרות הבעיה האסתטית.

14/11/2011 | 21:51 | מאת: רותם

תודה רבה על התשובה.לא הבנתי למה הכוונה בגיל זה.האם זה מאוחר מידי? ולמה הרופא לא ממליץ על ניתוח בטענה שזה ניתוח מסובך? האם זה מצדיק להשאיר בחורה צעירה עם גיבנת וכיפוף בעידן של רפואה כל כך מתקדמת?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה