קשיים בבליעה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/11/2011 | 22:55 | מאת: דובי

בשנתיים האחרונות אני סובל מקשיים בבליעה.לאחר בדיקת וידאופלואורוסקופית ניתגלה גשר גרמי גדול חוליות צוואריות כתוצאה לשינויים ניווניים.כניראה לוחץ על הוושט.שאלתי:עד איזה גבול ובאיזה טווח של זמן אפשר יהיה לחיות עם הבעיה בלי התערבות כירוגית או אחרת? אני בן 68. תודה על התיחסותך. דובי

דובי שלום, אין גבול מוגדר, ואין זמן מוגדר שיקבע מתי להתערב כירורגית. הכל תלוי במידת הסבל שלך ופגיעה באיכות החיים- שאותה אתה בלבד צריך להגדיר ולקבוע.

11/12/2011 | 21:18 | מאת: דובי

תודה לך על התגובה המהירה עוד שאלונת קטנה בנושא:והיה ואצטרך לעבור התערבות כירורגית איזה מין ניתוח זה ומה הסיכונים וההשלכות שבו?זאת כדי ללמוד את המשמעויות שבהליך כזה. תודה לך מקרב לב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה