לחץ על חוט השדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/11/2011 | 14:46 | מאת: אריה

שלום, אובחן אצלי CERICAL MELOPATHY והומלץ ניתוח ארטופדי קורפקטומיה C4,C5.. בבירור אצל רופאים נוירוכירורגים הומלץ גם כן ניתוח זהה. לשאלתי מי אמור לעשות ניתוח אורטופד או נוירוכירורג אני מקבל תשובה שונה,כאשר כל אחד אומר ממליץ על מומחיותו שלו. אנא ,תעזרו לי לקבל תשובה לשאלתי:מי אמור לנתח אותי אורטופד או נוירוכירורג? תודה אריה

אריה שלום, זה לא משנה אצל מי תעשה את זה. העיקר ש: המנתח מיומן , מנוסה ושייך לאיגוד מנתחי עמוד השדרה, עוסק אך ורק בניתוחי עמוד שדרה וזה עיסוקו הבלעדי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה