כאבים בגב וברגל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

31/10/2011 | 16:30 | מאת: עומר

שלום בחודשיים האחרונים יש לי כאבי גב תחתון חזקים יחד עם רגל ימין שכאילו חסרת תחושה. בבדיקה אצל אורטופד היה הבדל תחושתי בין הרגליים וכן ברגל ימין לא היה החזר פיקה של הברך בכלל ! בעת ישיבה הכאבים פחותים אך בעת עמידה של כמה דקות יש כאבים מאוד חזקים בגב ברגל ובאגן עשיתי בדיקת CT ולהלן התוצאות : L4-L5 שינויים ניווניים בסחוס הדיסקלי עם וקום פנומן בלט דיסק פורמונלי לימין לוחץ על השורש הימני קוטר תעלת השידרה תקין המבנה הגרמי של החוליות בגדר הנורמה L5-S1 בלט דיסק דיפוזי נושק לשק התקלי , מצר את הרצס השמאלי המבנה הגרמי של החוליות בגדר הנורמה המנח החולייתי שמור מפרקי SLJ בגדר הנורמה אודה לפירוש תוצאות ה CT וכן המלצה מה לעשות תודה רבה

עומר שלום, הממצא הרלוונטי הוא L4-5, ממליץ לך להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה להמשך הצעות לטיפול.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה