התייעצות..

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/10/2011 | 19:37 | מאת: haim

שלום מגיל צעיר אני סובל מכאבי גב תחתון לפני כ חודשיים הכאבים החמירו מאוד רופא המשפחה ציווה עליי לנוח בטענה שזה יעבור לפני שבועיים הכאבים גם הגיעו לצוואר וממש החמירו איני מסוגל להירדם מהכאבים היום עשיתי כמה צילומים ולהלן הממצאים: היצרות קלה של מרווחים בין חוליות L1,D11,D12 ספינה ביפידה בחוליה S1 היצרות קלה של מרווח בין חוליות L5 S1 אשמח אם תוכל להתייחס תודה

חיים שלום, אין שום אפשרות "להתייחס" לא בדיקתך. אין ביכולתי לבדוק דרך אתר אינטרנט.....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה