פריצת דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/07/2008 | 20:09 | מאת: קובי

אני בן 38 ולפני כ 5 חודשים התגלה אצלי פריצת דיסק בצוואר בחוליות C5-C6 רציתי לדעת איזה סוג ספורט אפשר לעשות???

לא ניתן לענות על שאלתך ברצינות בצורה שנשאלה.

22/07/2008 | 15:10 | מאת: קובי

אני ישאל את השאלה בצורה ברורה יותר: אני משחק כדורסל כבר 15 שנה כ- 3 פעמים בשבוע. לאחר שהתגלה פריצת הדיסק בצוואר בחוליות C5-C6 אני לא מבצע שום ספורט מזה כ 5 חודשים עקב כאבים שהיו לי בהתחלה בצוואר והקרנות ונירמול ביד ימין. כיום יש לי פחות כאבים בצוואר וביד (רק בתנועות מסוימות) השאלה היא: 1. האם אני יוכל לחזור לשחק כדורסל בשלב כלשהו? 2. איזה סוג ספורט אפשר לעשות (ריצה, אופניים , וכו') 3. איזה סגנון שחייה (חתירה חזה וכ'). לתשובתך אודה תודה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה