שאלה בקשר לחיידק בחוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/10/2020 | 23:46 | מאת: רוז

שלום וברכה ..אני בת 27 בריאה לחלוטין חודש שמיני בהיריון..בילדות שהייתי בת 5 סבלתי מזיהום בחוליות בגב אוסטאומיאליטיס שעבר אחרי טיפול אנטיביוטי..במקרה דברתי אם רופא בקופה שהמליץ לי להתייעץ עם אורטפד.. האם יש מניעה כלשהי להשתמש בזריקה אפידורלית בשעת הלידה עקב הבעיה בילדות??תודה מראש..

עקרונית אין, אבל יכול להיות שנוצרו הדבקויות עקב הזיהום ולכן ימנעו מזה

בהחלט יכול להיות שימנעו מכך עקב סיכוי להדבקויות שקרו עקב הזיהום

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה