כאבים מקרינים לרגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

15/08/2020 | 09:02 | מאת: שושנה13

במדריך לכאבי גב של קו"ח כללית נכתב שיש לפנות לאורתופד במקרה של כאב מקרין לרגליים. 1. למה מקרים כאלה יותר חמורים? 2. במקרה שלי CT גילה בלט דיסק. האם ייתכן שהבדיקה החמיצה גידול? (אני שואלת בשל מקרה בו מטופל במשפחתי עבר בדיקה באיחור, ואז נתגלה גידול). 3. האם כאבים כאלה מצדיקים זריקה לגב? 4. אני רגישה לאספירין, ןלכן נמנעת מתרופה כמו איבופרופן. האם יש אפשרות אחרת? 5. האם יש קשר לורידים ברגליים? (אני בת 71). תודה.

תזדקקי לבדיקת הרופא, לא ניתן להסתפק בשאלה וירטואלית. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה