עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/09/2011 | 12:08 | מאת: משה

אני כיום בן64 וסובל מעקמת בגב שמחמירה משנה לשנה האים ניתן לעשות משהו או לפחות לשמר את המצב הקיים. בברכה משה

משה שלום, שאלתך כללית מידי ואינה נתנת לתשובה משום שנכנסים לכך הרבה משתנים שנתונים לבדיקה. ממליץ לך להתיעץ עם מומחה עמוד שדרה ולא דרך האינטרנט.....

13/09/2011 | 12:34 | מאת: משה

בקשר לשאלתי לגבי העקמת ותשובתך שיש הרבה משתנים שטעונים בדיקה של מומחה. האים אני יכול להגיע אילך לבדיקה איפה ומתי. והאים אתה מגיע גם לתל אביב. תודה משה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה