ספונדילוליסטזיס עם החלקה של 12 מ"מ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/01/2020 | 08:13 | מאת: אבישי

אני סובל שנים מספונדילוליסטזיס. MRI אחרון מגדיר החלקה של 12 מ"מ של L5-S1. התייעצתי עם שני אורתופדים. אחד ממליץ על ניתוח בגישה אחורית השני מציע ניתוח בגישה קדמית. איך אוכל לבחור מבין שניהם?

לא מדובר על בחירה בין 2 זוגות מכנסיים... אשמח ליעץ בפגישה פורמלית.

14/01/2020 | 11:11 | מאת: אבישי עצמון

ליאור המון תודה על התשובה. אכן קבעתי עם אורטופד מומחה לקבל חוות דעת. צחוק הגורל הוא שגם ניסיתי לקבוע איתך אבל התור הראשון האפשרי רחוק מאד אז קבעתי עם רופא אחר. תודה !!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה