ניתוח עמוד שדרה.............................

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/06/2019 | 13:33 | מאת: סיון

אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique לא היה שום הטבה במצבו הוא טען עדיין שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים. היה מאושפז בביה"ח ומטופל בסטרואידים ללא הטבה, כעבור 3 ימים נשלח לmri התשובות הגיעו ופריצת דיסק נוספת באותו מקוםL5 L4 ביום חמישי 23/5 עבר ניתוח נוסף הכאבים בישבן עברו אך עדיין הרגל רדומה ללא הטבה, עדיין מאושפז בביה"ח עקב הפרשות מהניתוח צריך לעבור מחר פעולה ניתוחית בהרדמה מלאה כנראה כדי לנקות את הפצע במקום עירוי רוצים לשים לו צינור בוריד האם זה מסוכן מה ההשלכות של זה בנוסף גם הרגל שלו נפוחה ולא יכול לדרוך עלייה כנראה יש דלקת מה עושים במצב כזה חייבת טיפים כדי למנוע ממנו כבר את הסבל הזה תודה רבה חייבת עצות דחוף תודה.

לצערי לא ניתן לענות על שאלות מסוג זה בפורום אינטרנטי, יש להתיעץ בהקדם עם המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה