כאבים אחרי ניתוח גב +קיבוע

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/07/2011 | 14:48 | מאת: אריה נוימן

בתאריך ה28-2-11 עברתי ניתוח בl4 וl5+קיבוע ,סובל משרפות קשות בעמוד השדרה מזה מספר חודשים ,השרפות הם לאחר מתן שתן עברתי את כל הבדיקות האורולוגיות והכל תקין. עברתי לפני שבוע m.r.i והכל תקין שאלה האם בצילום אפשר לראות עם יש פגיעות בעצבים . השרפות האלה לא היו לפני הניתוח ,לא נראה לי תקין הדבר, ואם יש בדיקות נוספות כדי לראות את מצב העצבים בתודה מראש אריה.

אריה שלום, בבדיקת MRI יכולים לראות האם השורשים או חוט השדרה לחוצים מסיבה כלשהיא. ניתן לנסות בדיקת EMG ו NCV לגפיים תחתונות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה