קרפיטציות, כאבים וקפיצות שרירים בצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

13/05/2019 | 11:19 | מאת: אבגד

שלום, מזה למעלה משנה שאני סובל מכאבים בצוואר. לאחר פענוח של צילומים ואבחון של מספר מומחים להלן הממצאים: 2C - ספינה ביפידה גדולה עם ואקום בין החלקים הביפידיים גדולה מהנורמה. קיים יתכן נוזל יתר באיזור הספיינוס פרוסס C2-C3. לפי US רקמות רכות - ספיינוס פרוסס 2C מפוצל ולא סדיר. הומלץ לנסות זריקה סטרואידלית לאיזור וניסיון טיפול בגלי רדיו. במידה ויש הטבה אפילו זמנית ניתן לשקול ביצוע כריתת הזיז. האם כדאי לבצע את הניתוח? נתקלת בתופעה כזאת? האם מסוכן? תודה מראש

כפי שהתיעצתם עם מספר מומחים, גם אצלי תשובה בנושא כזה ניתנת בהתיעצות ולא בפורום אינטרנטי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה