עצה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/06/2011 | 16:32 | מאת: דליה

בת 65. כבר לפני 11 שנה נמצאו בעיות בחוליות צוואריות C5-C7 והיצרויות בפורמינות באספקט אחורי. מאז ועד היום - כאבים כרוניים בצוואר, והרגשה של "הראש כאילו לא מוברג טוב"... בזמנו נשלחתי ל-2 קורסים של פיזאותראפיה, אך ללא הועיל. למדתי לחיות עם זה פחות או יותר. אצצין שאני קיצרת ראיה, ומורגלת להתקרב למסך המחשב (כמה שעות ביום) והטלויזיה, מה שלא מוסיף כנראה בריאות לחוליות האומללות הנ"ל. לפני חודש תקפו אותי כאבים בעוצמות אדירות במעלה הצוואר, לקראת הקודקוד והגעתי בדחיפות לנוירולוג, שרשם לי אלטרולט - לפני השינה וטגרטול - 3 פעמים ביום רבע כדור. כעבור 3 ימים הכאב האקוטי חלף, ואני ממשיכה ליטול את התרופות עד לביקורת הבאה, מקץ חודשיים, בהנחייתל הנוירולוג. הגעתי לשאלה: מן הסתם הפסקתי להתאמן בחדר הכושר בשל הכאבים האקוטיים. האם לדעתך אני יכולה להמשיך? אם כן - ממה להימנע? על מה לשים דגש? כל עצה אחרת או נוספת תתקבל בתודה רבה מאוד.

דליה שלום, לא ניתן לענות על שאלות מסוג זה ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה שלך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה